Horse Crystals

Handmade Quality

Horse Crystals

Horse Crystals is een jong bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Iets wat voor ons begon als een hobby heeft een eigen identiteit gekregen. Wij maken en ontwerpen onze handgemaakte producten zelf en naar wens van onze klanten. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend hoogwaardige luxe materialen in combinatie met Swarovski kristallen, die bekend staan om hun betoverende schittering en luxe uitstraling.
Tevens zijn wij resellers van Bridle2Fit hoofdstellen. Bridle2Fit is een uniek concept met kwaliteits hoofdstellen, waarbij de klant ook naar eigen smaak en maat een hoofdstel samen kan stellen, een perfecte combinatie met de Horse Crystals frontriemen.

Om het geheel compleet te maken leveren wij ook de bitten van Neue Schule, deze anatomisch gevormde bitten zijn speciaal ontworpen voor een optimale communicatie tussen ruiter en paard.

Onze producten zijn los verkrijgbaar, maar uitstekend te combineren met elkaar. Voor de perfecte samenstelling van producten, voor zowel u als uw paard. De uitstraling die u altijd al heeft willen hebben, maar dan met het ultieme comfort voor het paard.

De combinatie van deze producten maakt Horse Crystals tot een uniek concept.

Bekijk al onze producten

0

Start typing and press Enter to search