Frontriemen

Eyecatcher

Horse Crystals Frontriemen

Onze frontriemen zijn een absolute blikvanger op het hoofd van uw paard. De frontriemen worden gemaakt van soepel leder met standaard een ‘wave’ vorm. Door het gebruik van soepel leder valt de frontriem mooi en elegant op het hoofd van het paard. De frontriemen worden voorzien van Swarovski® kristallen, die bekend staan om hun betoverende schittering.

De Swarovski® kristallen waar wij mee werken zijn gezet in een zilveren huls die door het leer wordt geperst en aan de achterzijde van de frontriem wordt vastgezet. Door deze werkwijze kunnen wij garanderen dat de kristallen niet uitvallen. Wij geven twee jaar garantie op het uitvallen van de kristallen.

De achterzijde van de frontriemen wordt afgewerkt met een soepel vallend leder. Door deze afwerking is de frontriem comfortabel voor uw paard en is deze makkelijk te reinigen.

Om onze frontriemen in optimale conditie te houden, raden wij u aan het leder regelmatig te reinigen met voor leder bestemde producten. De Swarovski® kristallen kunt u reinigen met een zachte doek of een zacht borsteltje met allesreiniger.

Horse Crystals heeft een uitgebreide collectie voor u samengesteld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen ontwerp of kleurencombinatie te kiezen. Wij helpen u hier graag bij.

Bekijk het hele assortiment frontriemen of neem contact met ons op om zelf een frontriem samen te stellen.

0

Start typing and press Enter to search