logo-trans-site

Uniek Concept

Bridle2fit

Bridle2Fit maakt gebruikt van een uniek concept waarbij je zelf, naar eigen smaak, een eigen hoofdstel kunt samenstellen. Ieder onderdeel van het hoofdstel is in verschillenden maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Comfort voor het paard staat centraal. De ontwerpen zijn anatomisch gevormd zodat pasvorm en padding optimaal tot hun recht komen. Een paard is een gevoelig dier. Het is vaak verbluffend wat een kleine verandering in harnachement, een positief, of negatief effect kan geven. Door de anatomische principes in de producten van Bridl2Fit zien we dan ook opvallend vaak verbetering. Door een passend kopstuk en neusriem toe te passen wordt er voor het paard een aangename situatie gecreëerd. Tijdens het rijden uit zich dat in ontspanning van de kaak en van de oren. De Bridle2Fit hoofdstellen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en roestvrij stalen sluitingen. Op Bridle2Fit producten zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Bij een hoofdstel kunt u kiezen voor een frontriem van bridle2fit, maar u kunt er ook voor kiezen een unieke handgemaakte frontriem van Horse Crystals samen te stellen om uw hoofdstel echt te personaliseren. Bij aanschaf van een Bridle2Fit hoofdstel krijgt u 25% korting op de Horse Crystals frontriem.

Bij Horse Crystals ontvangt u 10% korting op de producten van Bridle2fit.

Geen paard is hetzelfde, daarom helpen wij u graag met het samenstellen van een goed passend hoofdstel. Kies hieronder de onderdelen van uw hoofdstel. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen voor hulp bij het kiezen van de juiste maten, wij zorgen ervoor dat u een perfect passend hoofdstel ontvangt.

Kies uw kopstuk

Kies uw frontriem

Kies uw neusriem

Kies uw fixings, keelriem, bakstukken, aansnoerriem, neusriemkussentje en sperriem

Kies uw teugels

Bij Horse Crystals ontvangt u 10% korting op de producten van Bridle2fit.

0

Start typing and press Enter to search